bodybike

Træningscenteret er i fuld gang med Body Bike 2 gange om ugen i Vigerstedhallens gamle cafeteria, som er lavet om til spinningslokale. DGI-uddannede Indoor-Cycling instruktører Kurt, Thomas og Anja underviser.
Spinning er indendørs cykling på stationære cykler. En spinningscykel er mere end en alm. motionscykel og kan indstilles detaljeret så man tager hensyn til mange forskellige størrelser af mennesker. Spinningcyklens modstand er styret af en trinløs justering. Modstanden sætter man selv, dvs. at man selv bestemmer hvor hårdt det skal være. Under timen kan man køre stående arbejde eller siddende arbejde og justere intensiteten herigennem. Musikken er ofte høj og motiverer til takten som vi altid kører sammen på holdet.

Spinning er en fantastisk måde at opnå god kondition, evt. vægttab og øget velvære på.

En Body Bike time kan være opbygget af følgende dele:

• indstilling af cyklen
  • opvarmning ca. 10 min
  • ca. 2-3 blokke af ca. 10-20 min varighed med forskelligt indhold
  • nedkøling og evt. udstrækning

Da man kan køre flere niveauer samtidig på de nævnte hold er alle velkomne, nybegynder som professionel. Vi hjælper dig med alle indstillingerne når du kommer de første gange. De eneste krav er at man skal være medlem af træningscenteret og have en lille smule lyst til at prøve Body Bike! Husk at det kun koster 100 kr. om måneden at være medlem af træningscentret. Hvis du er en smule interesseret i at se hvordan en spinningscykel eller hvordan en spinningstime fungerer, så kom et smut forbi. Så kan du kigge på eller deltage i en prøvetime. Husk at vi alle er startet et sted, ALLE KAN VÆRE MED! Det eneste man skal medbringe er en drikkedunk og alm. træningssko. Vi har nemlig både spinningscykler med klamper til cykelsko og med remme til alm. sko.

Mandag kl. 18.30 – 19.30 og torsdag kl. 18.00 – 19.00 i Cafeteriet i Vigersted Hallen. Første gang i den nye sæson er mandag den 11. september 2017.

Begynderhold starter vi op hvis der er ønske og behov for det.
Følgende instruktører kan kontaktes vedr. spørgsmål og tilmelding:

Kurt Noack tlf. 20651106
Anja Fuldby-Johansen tlf. 30229149
Thomas Egelund Rasmussen tlf. 23900970

Desuden kan du finde vores Vigersted Bodybike gruppe på Facebook her.