Inliners er et rulleskøjtehold, som favner hele familien

Vores aktive deltagere spænder fra 4 år til 60 år. Her bliver både nybegyndere og øvede udfordret.

Vi træner almindeligt rulleskøjte-løb, balance-øvelser og stopteknikker m.v. Vigersted inliners er samtidig en af de få klubber i Danmark, som også træner freestyle slalom, som er en inliners-disciplin, hvor man skal køre igennem en række kegler på mange forskellige måder (fx på et ben, zig-zag, “snake”, baglæns). Dette er sjovt og udfordrende og kræver meget balance og koordination af ens bevægelser. Derudover træner vi også gadeløb (street), hvor vi hopper over eller kører under forhindringer. Ofte afslutter de barnlige sjæle timen med en gang fangeleg som fx ståtrold eller spiller rullehockey.

I er velkommen til at komme og få en prøvetime  – tag gerne far og mor med. 🙂 Medbring selv udstyr inkl. hjelm.

Fra september til og med april finder du os i Vigersted Hallen:

Torsdage kl. 18.00-19.00.

Lørdage kl. 8.00-9.00.

Man kan være tilmeldt et eller begge hold. Hvis det har din interesse, kan du kontakte Anne Marie Helleman på 28 30 16 42.

Inliners Vigersted IF er desuden på Facebook. Besøg os her.

Instruktør for inliners-holdet hopper over et spring til årets opvisning.