workout-2

Vigersted Træningscenter er et foreningsbaseret træningscenter, der er oprettet som en afdeling af Vigersted Idrætsforening VIF. Som medlem af træningscentret er du således også medlem af VIF og kan stemme på generalforsamlingen. Du bliver ”medejer” af træningscentret, dine gode ideer til forbedringer er velkomne, og du er medansvarlig for at få træningscentret til at fungerer, så alle medlemmer kan for gode træningsoplevelser der.

Vigersted Træningscentret blev indviet de. 27. okt. 2007.
Træningscentret er på ca. 100 m2 og er indrettet i en del af det tidligere  cafeterialokale, samt et mødelokale. Lokalet er istandsat ved hjælp af frivillig arbejdskraft og har en smuk udsigt ud over træningsbaner og grønne områder.

Vi har investeret i de allernyeste og bedste træningsmaskiner på markedet.  Træningsudstyret er indkøbt med henblik på at kunne tilbyde den brede befolkning mulighed for generel motion, styrketræning, konditionstræning, udholdenhed, funktionel træning og styrke i dagligdagen.

• Alle arbejder ulønnet og alle indtægter i træningscentret bliver brugt til udvikling og vedligeholdelse af faciliteterne i træningscentret.
  • På landsplan er vi organiseret under DGI og som en naturlig følge deraf medlem af Antidoping Danmark.
  • Medlemskontingent er på kr. 100.- om måneden og 200,- i indmeldelse.
  • For kr. 100,- om måneden kan du både få  træning i centret, CrossGym og spinning.

Ønsker du indmeldelse bedes du møde op i centret tirsdag 19-20.30 eller onsdag 19-20.30, hvor der vil være en instruktør til stede eller efter nærmere aftale.

Vigersted Træningscenter er desuden på Facebook. Besøg os her.