Slider_1

Opvisning i Vigersted

Forventningens glæde var stor i Vigersted lørdag d. 10. marts 2018, hvor hallen var fint pyntet op til året gymnastikopvisning. Dannebrog blafrede på den blå himmel, da unge og gamle fra nær og fjern stimlede sammen for i fællesskab at være med til året traditionsrige og hyggelige gymnastikopvisning i Vigersted Idrætsforening (VIF). VIF er en ældre dame på 80 år, men der er stadig masser af liv og aktivitet i VIF, hvilket årets opvisning er et tydeligt bevis på. Opvisningen er en god anledning til at mødes med familie, venner og naboer, så Vigersted Hallen summede hurtigt af god snak, imens de ca. 300 forventningsfulde tilskuere – der var placeret både nede i hallen på tilskuerrækker samt oppe på tilskuerpladserne – så frem til indmarchen.

Indmarch og ildslange

Kl. 10 blev fanen blev båret ind, og de 130 aktive deltagere marcherede traditionen tro ind. Herefter fulgte den fælles opvarmning, som blev entusiastisk ledet af zumba-instruktøren Jeanet Johansen, så alle deltagere var varmet godt og grundigt op. Et enkelt hold var specielt udfordret af opvarmningen, eftersom de deltog på lige fod med de andre deltagere – men idrætsskoene var skiftet ud med rulleskøjter!  VIF har nemlig et talentfuldt inliners-hold, som naturligvis også havde sit eget tempofyldte indslag til opvisningen. Da inlinersholdet kørte ind, blev lyset slukket i hallen, så man kunne se deres lysende hjul, da de dannede en lang ”ildslange”, der bugtede sig i hele hallen, hvor holdet fyldte godt op. Og så blev der ellers kørt slalom på kegler – både forlæns og baglæns – på hæl/ tå, sågar tå/tå samt kørt på ramper og sprunget over forhindringer. Inlinersholdet er et rigtigt familiehold, så de yngste går stadig i børnehave, men de ældre teenagere, har også deres forældre med, så det er et meget bredt hold med appel til mange aldersgrupper og mange niveauer. Holdet træner til og med april, så det er muligt for nye medlemmer at komme og prøve inliners af under trygge, men udfordrende, rammer i Vigersted Hallen.

Unge og gamle på banen

Filurholdet havde også deres forældre med på banen. Når man kun er 1-3 år, så er det dejligt at kunne gå på et forælder/barn-hold og få udfordret motorikken. De lidt større børnehavebørn og mindste skolebørn var at finde på Zapp-holdet, hvor der både blev brugt redskabsbane og lavet kolbøtter. De viste også den svære balanceøvelse ”tudse”, som er starten på at lære at stå på hænder.

Ved første øjekast bestod Zumba-holdet af en flok meget bedagede ældre damer, der var iført tørklæder, papillotter og gammelkone nederdele – men indenunder den humoristiske påklædning gemte der sig et helt almindeligt Zumba-hold, da de smed de gammeldags klude. Herefter bød de salen op til en gang Zumba, så alle fik rystet lattermusklerne.

VIF har i et par år tilbudt jumping fitness for både børn og voksne. Det er en forholdsvis ny idrætsgren, der foregår på enmandstrampoliner, der er udstyret med et håndtag. Deres opvisning gav en fin fornemmelse af, hvorfor denne sjove og konditionskrævende sport, tiltaler så mange fra Vigersted og omegn. Holdet fortsætter frem til sommerferien, så her har alle mulighed for prøve at være med til at træne, da det koster 30kr/gang.

De sejeste børn sluttede af med at vise, hvor dygtige de er blevet på Crossgym junior-holdet. Der bliv både kastet med traktordæk, svinget med kettlebells, sjippet, stået på hænder, lavet squats og endelig forlod holdet banen ved simpel hen at kravle op ad væggen til tilskuerpladserne!

Opvisningen i Vigersted sluttede af med at alle instruktørerne lavede en serie og alle holdene deltog i den fælles udmarch til lyden af klappende hænder fra de mange glade tilskuere.

Billeder af træningscenterets 10-års jubilæum

Træningscenterets fejrede 10-års jubilæum d. 5. nov. 2017 i Vigersted Hallen. Se billederne lige HER.

Opvisning i Vigersted Hallen d. 11. marts

Gymnastikforeningen i Vigersted/Kværkeby inviterer til opvisning lørdag d. 11. marts i Vigersted Hallen. Alle Vigersted IFs og Kværkeby IFs hold vil gerne vise venner og familie hvad vi har øvet os på i løbet af sæsonen. … Læs mere