Vigersted-dilletanten

Dilettantafdelingen under Vigersted Idrætsforening har eksisteret siden 1983. Vi har gennem årene opført over 100 forestillinger fra årlige revyer, børneforestillinger, ungdomsstykker, voksenstykker til 4 store udendørs forestillinger på kirkeengen.

Samlet foto af de optrædende til egnsspillet Banebørster og sognerødder.
I 2019 opførte Vigersted IF´s dilettant egnsspillet “Banebørster og Sognerødder – balladen om en jernbane”, der var skrevet af Torben og Mathea Jensen. Stykket blev opført i tre dage omkring Skt. Hans på Kirkeengen i Vigersted og var en stor succes.

Vi arbejder ud fra devisen, at det skal være sjovt at deltage, og derfor stiller vi ingen krav om forudgående kendskab til det at spille teater. Vil man være med, er man velkommen.

Udover skuespillerne har vi en række folk, som klarer det praktiske som at sætte scene op, passe på vores kostumer, vores rekvisitter og lave lys og lyd. Så der er mange muligheder for at være med i et dejligt fællesskab.

Vi holder til i Vigersted Forsamlingshus og øver sædvanligvis torsdag aften fra 19.30 til ca. 22.00, dog kan der op mod en forestilling blive tale om flere dage.

Der opføres revy til høstfesten.

Hvis du vil høre mere om dilettanten, kan du kontakte formanden Morten Bech Haburg tlf 2064 2219.

delitant-1

Foto fra Egnsspillet “Anne, eller hva´forstand har bønder på agurkesalat…?” opført i 2008