Boldøvelse_tilpasset

Vakse Voksne – senior mødes torsdage kl. 9.30-11 i Vigersted Forsamlingshus.

Der er mulighed for at lave gymnastik i den store sal eller spille billard på 1. sal i billardafdelingens lokaler. På gymnastikholdet er der en stor aldersspredning, men vi prøver at tilpasse øvelserne, så alle kan deltage enten stående, liggende eller siddende. Vi arbejder med styrke, balance, smidighed og kondition krydret med god musik og gerne med et godt grin. Vi bruger bl.a. store og små træningsbolde, håndvægte, vandflasker, elastikker og stepbænke.
Hver har en pose med forskellige redskaber såsom små bolde, elastikker, klude og vandflasker, så man kan altid finde på noget at træne med, hvis en øvelse ikke lige passer til dagsformen.

Qi Gong bruger vi ofte til opvarmning eller afslutning. Det er et gammelt kinesisk system, som trænes gennem langsomme og glidende bevægelser. Det styrker kroppens naturlige funktioner, modvirker stress og spændinger i kroppen. Det har endvidere en harmoniserende virkning på åndedrættet, kredsløbet og fordøjelsen. Også her kan alle være med stående eller siddende.

SMART Training er et nyt system vi arbejder lidt med hver gang. Det er fitness for hjernen, der styrker din hjernes ydeevne og kapacitet.

Efter en times aktivitet samles vi og hygger med sang og medbragt kaffe mv.

Flere oplysninger fås hos instruktør Berit Galberg tlf. 22 21 23 25 eller berit@galberg.dk.