Inliners er et rulleskøjtehold, der favner hele familien

Vores aktive deltagere spænder fra 4 år til 60 år. Her bliver både nybegyndere og øvede udfordret.

Vi træner almindeligt rulleskøjte-løb, balance-øvelser og stopteknikker m.v. Vigersted inliners er samtidig en af de få klubber i Danmark, som også træner freestyle slalom, som er en inliners-disciplin, hvor man skal køre igennem en række kegler på mange forskellige måder (fx på et ben, zig-zag, “snake”, baglæns og laver en lang række mere eller mindre avancerede “comboer”). Dette er sjovt og udfordrende og kræver meget balance og koordination af ens bevægelser. Derudover træner vi også gadeløb (street), hvor vi hopper over forhindringer. Ofte afslutter de barnlige sjæle timen med en gang fangeleg som fx ståtrold eller spiller rullehockey.

I er velkommen til at komme og få en prøvetime  – tag gerne far og mor med. 🙂 Medbring selv udstyr inkl. hjelm.

Fra september til og med april finder du os i Vigersted Hallen:

Tirsdag kl. 17.00-18.15

Torsdage kl. 18.00-19.00.

Lørdage kl. 8.00-9.00.

Man kan være tilmeldt et eller flere hold. Hvis det har din interesse, er du altid velkommen til at komme til en prøvetime eller kontakte instruktør Thomas Lausten på 72 48.26 49, hvis du har behov for yderligere information.

Inliners Vigersted IF er desuden på Facebook. Besøg os her.

Instruktør for inliners-holdet hopper over et spring til årets opvisning.