Inliners er et rulleskøjtehold, hvor hele familien træner sammen

Inliners er et familiehold, hvor både børnehavebørn og teenagere træner SAMMEN med deres forældre. Det er hyggeligt, udfordrende og sjovt at dyrke idræt sammen med sine børn, og man kan træne på hvert sit niveau sammen. Vores aktive deltagere spænder fra 6 år til 60 år. Her bliver både nybegyndere og øvede udfordret, når familien træner sammen.

Vi træner almindeligt rulleskøjte-løb, balance-øvelser og stopteknikker m.v. Vigersted inliners er samtidig en af de meget få klubber i Danmark, som også træner freestyle slalom, som er en inliners-disciplin, hvor man skal køre igennem en række kegler på mange forskellige måder (fx på et ben, zig-zag, “snake”, baglæns og laver en lang række mere eller mindre avancerede “comboer”). Dette er sjovt og udfordrende og kræver meget balance og koordination af ens bevægelser. Derudover træner vi også i mindre grad gadeløb (street), hvor vi hopper over forhindringer. Ofte afslutter de barnlige sjæle timen med en gang fangeleg som fx ståtrold eller spiller rullehockey.

Hele familien er velkommen til at komme og få en prøvetime. Husk at medbringe inliners og beskyttelsesudstyr inkl. hjelm.

Holdet er som udgangspunkt et familiehold, men børn over 10-12 år kan eventuelt efter nærmere aftale med træneren få lov at deltage uden forældre.

Fra september til og med april finder I os i Vigersted Hallen:

Tirsdag kl. 19-20

Torsdag kl. 19-20

Lørdage kl. 9-10

Man kan være tilmeldt et eller flere hold. Hvis det har jeres interesse, er I altid velkommen til at komme til en prøvetime eller kontakte instruktør Thomas Lausten på 72 48.26 49, hvis I har behov for yderligere information (fx ved behov for at købe de rigtige inlinersrulleskøjter).

Inliners Vigersted IF er desuden på Facebook. Besøg os her.

 

img_2267

 

Instruktør for inliners-holdet hopper over et spring til en gymnastikopvisning.