Vigersted Træningscenter er et foreningsbaseret træningscenter, der er oprettet som en afdeling af Vigersted Idrætsforening VIF.

Som medlem af træningscentret er du således også medlem af VIF og kan stemme på generalforsamlingen. Du bliver ”medejer” af træningscentret, dine gode ideer til forbedringer er velkomne, og du er medansvarlig for at få træningscentret til at fungerer, så alle medlemmer kan for gode træningsoplevelser der.

Alle der opholder sig i træningcentret skal uden undtagelse – være fyldt minimum 15 år. Dette er også gældende selvom man bare er “med” eller “tilskuer”

Vigersted Træningscentret blev indviet de. 27. okt. 2007.
Træningscentret er på ca. 100 m2 og er indrettet i en del af det tidligere  cafeterialokale, samt et mødelokale. Lokalet er istandsat ved hjælp af frivillig arbejdskraft og har en smuk udsigt ud over træningsbaner og grønne områder.

Vi har investeret i de allernyeste og bedste træningsmaskiner på markedet.  Træningsudstyret er indkøbt med henblik på at kunne tilbyde den brede befolkning mulighed for generel motion, styrketræning, konditionstræning, udholdenhed, funktionel træning og styrke i dagligdagen.

Vigersted træningscenter er videoovervåget!

  • Alle arbejder ulønnet og alle indtægter i træningscentret bliver brugt til udvikling og vedligeholdelse af faciliteterne i træningscentret.
  • På landsplan er vi organiseret under DGI og som en naturlig følge deraf medlem af Antidoping Danmark.
  • Medlemskontingent er på kr. 100.- om måneden og 200,- i indmeldelse.
  • For kr. 100,- om måneden kan du både få træning i centret, CrossGym og Bodybike.

I Vigersted Træningscenter kan du møde instruktører på følgende tidspunkter:

Tirsdag kl. 19:00 – 20:30

Instruktion skal påbegyndes senest en time før instruktørtiden ophører.

For at sikre kvalitet og udvikling i din træning er det vigtigt en gang imellem at booke tid til en ny instruktion, så vi kan hjælpe dig med at forny og regulere dit program.

Vigersted Træningscenter er desuden på Facebook. Besøg os her.

Ønsker du at tilmelde dig Vigersted Træningscenter samt Bodybike og Crossgym kan du gøre det her: Tilmeld