Kære alle medlemmer af VIF

Den seneste udmeldning fra myndighedrene betyder, at vi max må være 50 børn (unge under 21 år) eller 10 voksne til stede samtidigt til træning.

Så forældre bedes i videst mulig omfang aflevere/hente børn uden for hallen.

Det er umiddelbart påkrævet, at alle har mundbind på til og fra træning, men dog ikke under selve træningen.

Det betyder at i gymnastikafdelingen har vi aftalt med instruktørerne, at alle børnehold fortsætter uændret. Dvs minispring (tirsdag kl. 16-17), springlopper (torsdag kl. 16-17), rytme, spring og sjipning (torsdag 17-18) og crosfitkidz (torsdag kl. 18-19).

Yoga, jumping fittnes og Zumba forsøger at køre videre med max 10 personer pr. gang, hvilket de enkelte instruktører aftaler nærmere med holdene.

Forældre/barn-holdet (lørdag kl. 9-10) kører umiddelbart videre, da holdet ikke har særlig mange tilmeldte.

Inliners-familiehold (tirsdag kl. 17-18.15 og lørdag kl. 8-9) kører sandsynligvis videre på den måde, at der kun vil være voksne trænere til stede sammen med børnene.

Vi prøver at følge myndighedernes anbefalinger og håber at alle vil støtte op om tiltagene, så vi stadig i et eller andet omfang har mulighed for at dyrke idræt i disse corona-tider.

Afdelingsformand Thomas Lausten (72482649)

GDPR og Persondata

Vigersted IF behandler til tider personlig data i forbindelse med de mange aktiviteter vi stiller til rådighed for vores medlemmer. Du kan finde en side, der løbende opdateres med al information vedrørende hvordan Vigersted IF behandler persondata, HER.

Tilmelding til Gymnastik 2016

Gymnastik 2016 – 2017 starter fra uge 38! Du kan tilmelde dig her.