Kære alle medlemmer af VIF

Den seneste udmeldning fra myndighedrene betyder, at vi max må være 50 børn (unge under 21 år) eller 10 voksne til stede samtidigt til træning.

Så forældre bedes i videst mulig omfang aflevere/hente børn uden for hallen.

Det er umiddelbart påkrævet, at alle har mundbind på til og fra træning, men dog ikke under selve træningen.

Det betyder at i gymnastikafdelingen har vi aftalt med instruktørerne, at alle børnehold fortsætter uændret. Dvs minispring (tirsdag kl. 16-17), springlopper (torsdag kl. 16-17), rytme, spring og sjipning (torsdag 17-18) og crosfitkidz (torsdag kl. 18-19).

Yoga, jumping fittnes og Zumba forsøger at køre videre med max 10 personer pr. gang, hvilket de enkelte instruktører aftaler nærmere med holdene.

Forældre/barn-holdet (lørdag kl. 9-10) kører umiddelbart videre, da holdet ikke har særlig mange tilmeldte.

Inliners-familiehold (tirsdag kl. 17-18.15 og lørdag kl. 8-9) kører sandsynligvis videre på den måde, at der kun vil være voksne trænere til stede sammen med børnene.

Vi prøver at følge myndighedernes anbefalinger og håber at alle vil støtte op om tiltagene, så vi stadig i et eller andet omfang har mulighed for at dyrke idræt i disse corona-tider.

Venlig hilsen

Afdelingsformand Thomas Lausten (72482649)

Galleri: Sved på panden og smil på læben ved årets opvisning i Vigersted Hallen

Lørdag d. 11. marts 2017 var der traditionen tro fyldt op i Vigersted Hallen med forventningsfulde tilskuere og glade idrætsudøvere til årets gymnastikopvisning. I stil med sidste år var der både hold fra Vigersted … Læs mere

Du kan søge støtte til dit barns gymnastik

Byrådet har i 2017 afsat en pulje på 200.000 kr. om året til støtte til børns fritidsaktiviteter. Puljen er til børn i alderen op til 15 år og kan søges, hvis du bor i Ringsted Kommune. Du … Læs mere


Se alle nyheder