Det er fortsat vigtigt, at vi ALLE hjælper hinanden med at passe på os selv OG hinanden i denne corona-tid. Derfor er der en række punkter, som alle i VIF bør hjælpe hinanden med at overholde, hvis vi fortsat skal have lov til at dyrke idræt sammen:

 

FØR man kommer til træning:

– Hvis man har været i nær kontakt med en coronasmittet (fx familiemedlem, klassekammerat eller kollega), så kommer man først til træning efter 7 dages selvisolation (uden symptomer) eller en negativ coronatest. Dette gælder også hvis man er hjemsendt fra skole/arbejdsplads pga. smitteudbrud.
– Benyt håndsprit før og efter træning og gerne ind imellem (der er håndsprit placeret til højre for døren, når man kommer ind i hallen).
Kom omklædt (der er begrænset plads i omklædningsrummene, hvor det anbefales at der er max 6 personer ad gangen).
– Kom kun hvis man er helt rask.
– Hvis man har haft symptomer (forkølelse, snue, hoste, hovedpine, tør hals mv), så vent med at deltage til du har været symptomfri i mindst 48 timer.
– Hvis man er i en risikogruppe, så er det bedst ikke at melde sig til et hold.
– Ved mistanke om tæt kontakt med smittede, bør man blive hjemme.
I forbindelse med træning, så:
Aflever børn til træning udenfor. HVIS forældre er nødt til at opholde sig i hallen under træning, så er det vigtigt, at de holder god afstand (mindst 2 m). Og ellers vent helst uden for, så så få som muligt er forsamlet. Der må max være 50 personer i hallen.
– Holdet skal forlade hallen/salen FØR det næste hold kommer på banen, så kontakt mellem forskellige hold nedsættes. Man må med andre ord IKKE opholde sig lige ved indgangen til hallen/salen før end ens hold har tid.
– Hvis man efterfølgende får coronavirus, så oplys træneren om corona-smitte (eller ring til afdelingsformand Thomas Lausten på 72482649).
– Trænerne sørger for afspritning/aftørring af udstyr før og efter træning. Coronavirus på redskaber smitter dog ikke efter 3 døgn.
– Deltagerne bør så vidt muligt holde 1-2 m afstand (fx under opvarming og når man står i kø til en aktivitet).
– Trænerne forsøger at minimere kontakten ved fx modtagning i forbindelse med spring.
– Medbring egen måtte til yoga.
– Trænerne krydser deltagere af på en liste hver gang. Folk der er til prøvetime noteres også ned. I tilfælde af smitte så kan folk spores/kontaktes.
– Download gerne appen Smittestop, så en eventuel smitte kan spores.
På forhånd tak for hjælpen
VIF😀

Egnsspil 2019 sponsorer

Efter Egnsspil 2019 nu er veloverstået skal der lyde en stor tak til Ringsted kommune, fonde, sponsorer og samarbejdspartnere:

Tilmelding til Gymnastik 2016

Gymnastik 2016 – 2017 starter fra uge 38! Du kan tilmelde dig her.


Se alle nyheder