I forbindelse med sæsonstart i uge 37 er vigtigt, at vi ALLE hjælper hinanden med at passe på os selv OG hinanden i denne corona-tid. Derfor er der en række punkter, som alle i VIF bør hjælpe hinanden med at overholde, hvis vi skal have lov til at dyrke idræt sammen:

– benyt håndsprit før og efter træning og gerne ind imellem (der er håndsprit placeret til højre for døren, når man kommer ind i hallen)
kom omklædt (der er begrænset plads i omklædningsrummene, hvor det anbefales at der er max 6 personer ad gangen).
– kom kun hvis du er helt rask.
– hvis du har haft symptomer (forkølelse, snue, hoste, hovedpine, tør hals mv), så vent med at deltage til du har været symptomfri i mindst 48 timer.
– lad være med at melde dig til et hold, hvis du er i en risikogruppe.
– ved mistanke om tæt kontakt med smittede, bedes du blive hjemme.
aflever børn til træning udenfor. HVIS forældre er nødt til at opholde sig i hallen under træning, så er det vigtigt, at de holder god afstand (mindst 2 m). Og ellers vent helst uden for, så så få som muligt er forsamlet.
– Download gerne appen Smittestop, så en eventuel smitte kan spores.
– hvis du efterfølgende får coronavirus, så fortæl træneren det.
– trænerne sørger for afspritning/aftørring af udstyr før og efter træning
– man må gerne bruge bolde, men redskaber og udstyr sprittes/vaskes så vidt muligt af før og efter brug
– deltagerne bør så vidt muligt holde 1-2 m afstand (fx under opvarming og når man står i kø til en aktivitet).
– trænerne forsøger at minimere kontakten ved fx modtagning i forbindelse med spring.
– medbring egen måtte til yoga
– trænerne krydser deltagere af på en liste hver gang. Folk der er til prøvetime noteres også ned. I tilfælde af smitte så kan folk spores/kontaktes.
– holdet skal forlade hallen/salen FØR det næste hold kommer på banen, så kontakt mellem forskellige hold nedsættes. Man må med andre ord IKKE opholde sig lige ved indgangen til hallen/salen før end ens hold har tid.
På forhånd tak for hjælpen
VIF😀

AFLYSNING AF OPVISNING

VIF ser sig nødsaget til at AFLYSE årets opvisning d. 14. marts 2020 pga regeringens anbefalinger for at nedsætte risikoen for smitte med covid-19.

Vigersted Træningscenter 10 års jubilæum!

Sæt X i kalenderen søndag  d. 5. november! Vigersted Træningscenter fylder 10 år og det skal fejres! Derfor holder vi åbent hus i hallen kl. 13-16, hvor der vil blive budt på forfriskninger. Borgmester … Læs mere


Se alle nyheder