DET ER DESVÆRRE NØDVENDIGT AT AFLYSE NEDENSTÅENDE:

Lørdag d. 14. marts kl. 10 fyldes Vigersted Hallen af entusiastiske gymnastik-udøvere, når Vigersted Idrætsforening afholder sin årlige opvisning. Gymnastikopvisningen er en tilbagevendende festdag i Vigersted, hvor venner, naboer og familier møder hinanden til et par hyggelige timer i selskab med de aktive sportsudøvere.

VIF tilbyder mange forskellige hold og de fleste af disse hold, kan man møde til opvisningen. Nogle af holdene er meget traditionelle gymnastikhold, men VIF tilbyder desuden indtil flere helt unikke hold, som man ikke møder mange andre steder. Til opvisningen vil man derfor kunne nyde synet af en stor flok entusiastiske teenagere, der giver den fuld gas: Jumpingfitness-junior-holdet viser, hvor effektivt de små trampoliner kan bruges til at få sved på panden og smil på læben af, og de tilsvarende seje crossgym kidz viser deres styrke og udholdenhed, når der kravles i reb og svinges med traktordæk. Udover et traditionelt forældre/barn gymnastikhold, så tilbyder VIF også at hele familien kan gå til inliners, hvilket man også kan se denne lørdag formiddag, når de giver en smagsprøve på, hvor elegant man kan manøvre rundt mellem kegler på ganske få hjul og springer over spring.

Til opvisningen vil tilskuerne også kunne nyde de mere traditionelle hold, når forældre/barn-holdet, minispring (4-6 år), springlopperne (7-9 år) og Zumba kommer på banen. Og ALLE har mulighed for at få pulsen op i godt selskab, når opvisningen indledes med fælles opvarmning efter den traditionelle indmarch.

VIF glæder sig til at byde idrætsudøvere, forældre, bedsteforældre, venner og naboer velkomne til en hyggelig formiddag i Vigersted Hallen, hvor det bl.a vil være muligt at købe popcorn, is, pølsehorn, pizzasnegle, kaffe og kage.

 

 

Instruktører søges!

VIF har de sidste år haft en stor fremgang i medlemstallet, hvilket vi er glade for. I den nye sæson mangler vi dog stadig et par instruktører over 18 år, som er interesseret i … Læs mere

Juletræsfest

Igen i år inviterer Vigersted Idrætsforening alle interesserede til juletræsfest i Vigersted Forsamlingshus søndag d. 8. december kl. 15-16.30. Man behøver således  ikke være medlem af VIF for at kunne deltage. Som noget nyt … Læs mere


Se alle nyheder