Lørdag d. 9. marts kl. 10 fyldes Vigersted Hallen af entusiastiske gymnastik-udøvere, når Vigersted Idrætsforening atter åbner dørene for en tempofyldt opvisning, hvor alle vores mange hold viser, hvad de har trænet i løbet af sæsonen. ALLE er velkomne som tilskuere.

Opvisningen begynder traditionelt med en indmarch og fælles opvarmning.
Der vil både være være alle de helt unge gymnaster fra forældre/barn-holdet, de lidt ældre børnehavebørn og indskolingsbørn, der laver klassisk gymnastik og spring med brug af en masse redskaber. Vores dygtige jumpingfitnesshold viser, hvor effektivt de små trampoliner kan bruges til at få sved på panden og smil på læben af. Vores zumba-hold vil også også vise, hvor sjovt det er at få pulsen op til god musik. Det seje junior crossgym-hold giver en smagsprøve på deres imponerende kræfter og udholdenhed, når de giver den gas i hele hallen. Når vores store inliners familiehold ruller på banen, kan alle se, hvordan både børn og voksne elegant manøvrer rundt mellem kegler på ganske få hjul og springer over spring.

Vi glæder os til at byde idrætsudøvere, forældre, bedsteforældre, venner og naboer velkomne til en hyggelig formiddag i Vigersted Hallen, hvor det bl.a vil være muligt at købe popcorn, kaffe og kage.

Generalforsamling i træningscenteret onsdag d. 7 marts kl 19:00

Alle medlemmer i træningscenteret er velkomne i cafeteriet i Vigersted Hallen onsdag d. 7. marts 2018 kl. 19, hvor der vil blive serveret kaffe og kringle. Forslag til punkter på generalforsamlingen skal være formanden … Læs mere

Vedtægter af 16/3-2016

Vedtægter af 16/3-2016 er nu lagt op på hjemmesiden. De kan læses direkte på siden eller downloades som Word-dokument i bunden.   Gå til vedtægter.