Den nye idrætssæson i Vigersted IF begynder i uge 36 (dog venter Vakse Voksne til uge 37) og det er muligt fra torsdag d. 10. august at tilmelde sig efter princippet først til mølle.

Uanset om man er 1 eller 100 år, om man har lyst til at dyrke idræt alene eller samlet som familie, så har VIF et hold til en.  Hvis man har spørgsmål eller synes at der mangler noget, som man godt kunne tænke sig at være med til at oprette, så ret henvendelse til formand.gym.vif@gmail.com. Hyggebold blev fx oprettet i sidste sæson efter en sådan henvendelse, fordi en flok voksne mænd gerne ville spille ”hyggebold” indendørs i vinterhalvåret. I denne sæson er de så heldige at have fået mulighed for dette hver torsdag kl. 19 i Vigersted Hallen. Hvis man gerne vil spille ”rigtig” fodbold på hold med jævnaldrende og med kampe, så henviser vi til Kværkeby IF, der også spiller i Vigersted Hallen.

Kolbøtter og vejrmøller

De yngste krudtugler på 1-3 år mødes sammen med deres forældre og ældre søskende lørdag kl. 9, hvor de kan boltre sig i hele Vigersted Hallen med sjove udfordrende redskabsbaner og lege, der udvikler motorikken. Om tirsdagen kl. 16 kan de større børnehavebørn blive introduceret til at lære at slå vejrmøller, stå på hovedet, stå på hænder og ikke mindst på egne ben i Vigersted Hallen.  Samme dag og sted en time senere kan alle fra 0.-3. klasse øve sig i spring og grundlæggende gymnastiske færdigheder på gulvet, i trampetten og på airtracken.

Styrke og kondition

CrossGym Kidz er for alle seje unge i 5.-9. klasse, der vil træne styrke og kondition under sjove og trygge rammer. Træningen er for alle uanset niveau, da alle øvelser bliver tilpasset hver enkel og foregår om torsdagen kl. 17 i Vigersted Hallen.

Såvel teenagere (fra 14 år) og voksne kan nyde glæde af at gå til jumping fitness enten mandag eller torsdag i gymnastiksalen på Vigersted Skole kl.19.15-20.15.

Familieidræt kører derudaf

Hele familien kan sammen dyrke freestyle slalom på inliners tirsdag og/eller torsdag i Vigersted Hallen. Det er en sjov og udfordrende sportsgren, som kræver behændighed, smidighed og hurtighed. Benene krydses behændigt, og der løbes både forlæns og baglæns, på et ben og på hæl/tå, når man kører igennem en keglerække på forskellige måder.  VIF er en ud af meget få klubber i Danmark, der tilbyder denne sportsgren, der tilpasses den enkeltes niveau. Det er enestående mulighed for forældre at lave noget sammen med både yngre børn og teenagere.

Motion for krop og sjæl

Om torsdagen mødes det mere modne publikum ”Vakse voksne” i Vigersted Forsamlingshus, hvor hele kroppen arbejdes igennem til behagelig musik. Alle øvelserne kan udføres stående eller siddende, så alle kan være med uanset fysisk formåen og der afsluttes med hyggeligt samvær. Instruktør Berit Galberg (årets ildsjæl i Ringsted kommune) fortsætter akkompagneret af trofaste hjælpere på holdet, da der desværre ikke er fundet en, der kan overtage tøjlerne efter hende.

Det er også muligt at forkæle sig selv med klassisk Hatha Yoga om mandagen i gymnastiksalen på Vigersted Skole, hvor styrke, balance og smidighed øges.

Hvis man mere er til tempo og rytmisk musik, så er der god energi og humør på zumba-holdet om tirsdagen i gymnastiksalen på Vigersted Skole.

 

Entusiast hopper videre til Gyrstinge IF

Jumping fitness instruktør Bianca Olsen har været en trofast og inspirerende instruktør siden 2016, hvor VIF har udbudt jumping fitness.  Men fra denne sæson bliver det Gyrstinge IF, der får glæde af Biancas store erfaring. Bianca bor tæt på Gyrstinge, så det er helt naturligt, at hun starter et hold op der, ligesom hun var med til at starte jumping fitness op i Vigersted i 2016.

Vi er i VIF dybt taknemmelig for al den positive energi, tid, struktur og gode humør, som Bianca har bidraget med både som instruktør igennem 7 år og som forkvinde i gymnastikafdelingen igennem de sidste 3 år. Så VIF ønsker hende det bedste held og lykke i fremtiden. Samtidigt ønskes Gystinge IF et stort tillykke med deres nye instruktør. De vil helt sikkert få succes med at starte jumpingfitness op, når entusiastiske Bianca er ved roret.

Heldigvis sejler VIF stadig sikkert videre, da vi har to kompetente jumping fitness instruktører, der kan fortsætte Biancas arbejde. Karoline Hellmann har været instruktør i de sidste 3 år og planlægger at opgradere sin basisuddannelse, så hun ligesom Bianca får fusions-uddannelsen. Hun bliver suppleret af Carina Ditlevsen, der har selv jumpet i et par år og har gennemført basisuddannelsen som instruktør og som igennem sommeren har haft en række prøvejumpinger, så hun er klar på at overtage torsdagsholdet.

På alle hold kan man efter aftale med holdets træner komme og få en prøvetime eller to. Hvis man vil være medlem af VIF og prøve nogle af de mange spændende aktiviteter, kan man læse mere på https://vigersted-if.dk.

Vi glæder os til at se både nye og gamle medlemmer til endnu en forrygende sæson i den 85 år gamle forening!

 

Gymnastikopvisning lørdag d. 14. marts 2020

DET ER DESVÆRRE NØDVENDIGT AT AFLYSE NEDENSTÅENDE: Lørdag d. 14. marts kl. 10 fyldes Vigersted Hallen af entusiastiske gymnastik-udøvere, når Vigersted Idrætsforening afholder sin årlige opvisning. Gymnastikopvisningen er en tilbagevendende festdag i Vigersted, hvor … Læs mere

Invitation til juletræsfest 2017

Vigersted IF inviterer til juletræsfest! Søndag d. 3. december er der juletræsfest i Vigersted Idrætsforening. fra 15:00-16:30. Du kan læse alt om arrangementet (eller downloade og udskrive) her: Invitation til juletræsfest 2017.


Se alle nyheder