VIF har de sidste år haft en stor fremgang i medlemstallet, hvilket vi er glade for. I den nye sæson mangler vi dog stadig et par instruktører over 18 år, som er interesseret i at arbejde med børn og unge i en gymnastisk sammenhæng.

“Space Racers” er et spring/rytmehold for de 10-12–årige, som laver gymnastisk til glad musik, og bruger gymnastikkens grundelementer til at udvikle styrke, smidighed, balance og motorik. Der er mulighed for spring på air track og brug af mange forskellige redskaber.

Holdet ligger tirsdage kl. 16-17 eller 17-18 i Vigersted Hallen.

“Twisters” er et dansehold for de 6–12 årige, som elsker at bevæge sig til musik, grine og have det sjovt. Holdet ligger onsdag kl. 17-18 eller 18-19 i gymnastikhallen på Vigersted Skole.

VIF tilbyder, at man som instruktør får en timeløn på 75 kr. Derudover får man DGI-instruktørkurser i gymnastik og spring. Så det er ikke en forudsætning, at man i forvejen selv er elitegymnast, så længe man blot har lysten og modet til at tage udfordringen op og blive gymnastikinstruktør.

Hvis du har lyst til at høre mere om mulighederne for at blive en del af teamet af instruktører og hjælpeinstruktører i VIF, så kontakt medlem af forretningsudvalget Thomas Lausten på tlf. 23439552.

IMG_7028

Kammeratskabspokal 2016/2017

For anden gang blev kammeratskabspokalen uddelt ved året gymnastikopvisning. Pokalen er stiftet af LIONS og gives til en dreng eller pige, som gør noget godt for sammenholdet og den gode stemning på holdet. Året … Læs mere

Billeder af træningscenterets 10-års jubilæum

Træningscenterets fejrede 10-års jubilæum d. 5. nov. 2017 i Vigersted Hallen. Se billederne lige HER.


Se alle nyheder