Igen i år inviterer Vigersted Idrætsforening alle interesserede til juletræsfest i Vigersted Forsamlingshus søndag d. 8. december kl. 15-16.30. Man behøver således  ikke være medlem af VIF for at kunne deltage.

Som noget nyt skal man på forhånd tilmelde sig på www.vigersted.nemtilmeld.dk ved indbetaling af 25 kr pr. person inden d. 27. november.

Det gamle hyggelige forsamlingshus er rammen om en traditionel juletræsfest, hvor der danses om juletræet. Juletræet er smukt pyntet til denne lejlighed med det gamle pynt fra forsamlingshuset  og der serveres gløgg, juice og æbleskiver til alle (inkluderet i prisen). Julemanden kigger muligvis også forbi med en slikpose til alle de søde børn og børnebørn, der er forsamlet for at tage hul på julen 2. søndag i advent i Vigersted.

Nisseklædte børn danser om juletræet.
Hvert år inviterer VIF alle interesserede til juletræsfest i Vigersted Forsamlingshus.

Vi glæder os til at se jer alle.

Venlig hilsen VIF.

Vedtægter af 16/3-2016

Vedtægter af 16/3-2016 er nu lagt op på hjemmesiden. De kan læses direkte på siden eller downloades som Word-dokument i bunden.   Gå til vedtægter.

Årets kammeratsskabspokal

Lions Klub i Ringsted har indstiftet en kammeratsskabspokal, der uddeles til en særlig god kammerat i kampen mod mobning. Hver enkel idrætsforening i Ringsted udnævner således en prismodtager hvert år. Vigersted Idrætsforening (VIF) har … Læs mere