Igen i år inviterer Vigersted Idrætsforening alle interesserede til juletræsfest i Vigersted Forsamlingshus søndag d. 8. december kl. 15-16.30. Man behøver således  ikke være medlem af VIF for at kunne deltage.

Som noget nyt skal man på forhånd tilmelde sig på www.vigersted.nemtilmeld.dk ved indbetaling af 25 kr pr. person inden d. 27. november.

Det gamle hyggelige forsamlingshus er rammen om en traditionel juletræsfest, hvor der danses om juletræet. Juletræet er smukt pyntet til denne lejlighed med det gamle pynt fra forsamlingshuset  og der serveres gløgg, juice og æbleskiver til alle (inkluderet i prisen). Julemanden kigger muligvis også forbi med en slikpose til alle de søde børn og børnebørn, der er forsamlet for at tage hul på julen 2. søndag i advent i Vigersted.

Nisseklædte børn danser om juletræet.
Hvert år inviterer VIF alle interesserede til juletræsfest i Vigersted Forsamlingshus.

Vi glæder os til at se jer alle.

Venlig hilsen VIF.

Sommergymnastik i Vigersted IF

Vi fortsætter med Zumba og Jumping frem til sommerferien. Zumba:                 Afvikles tirsdage kl. 18-19 og torsdage 19-20. Zumba koster flg.:  1. gang om ugen: 200 kr.                              … Læs mere

Invitation til juletræsfest 2017

Vigersted IF inviterer til juletræsfest! Søndag d. 3. december er der juletræsfest i Vigersted Idrætsforening. fra 15:00-16:30. Du kan læse alt om arrangementet (eller downloade og udskrive) her: Invitation til juletræsfest 2017.