For anden gang blev kammeratskabspokalen uddelt ved året gymnastikopvisning. Pokalen er stiftet af LIONS og gives til en dreng eller pige, som gør noget godt for sammenholdet og den gode stemning på holdet. Året modtager af pokalen var Louise Schiøtt Petersen, der altid møder op til træningen med gåpåmod, nærvær og hjælpsomhed – både over for holdkammerater og trænere. Hermed gør hun en positiv forskel for junior crossgymholdet.

Billeder fra Gymnastik 2015

Se de nyeste billeder fra Gymnastikopvisning den 21. marts 2015. Se billederne her.

Generalforsamling i Vigersted Idrætsforening d. 20. marts

Der indkaldes til generalforsamling i Vigersted Idrætsforening d. 20. marts kl. 19:00-20:30. Generalforsamlingen finder sted i Cafeteriet i Vigersted Hallen. Traditionen tro serveres der kaffe og kringle. Man kan se dagsorden for generalforsamlingen i … Læs mere