Myndighedernes restriktioner gælder fra fredag d.11. december også Ringsted Kommune.

VIF har derfor valgt allerede fra torsdag d. 10 december at lukke ned for alle vores indendørs aktiviteter indtil videre. Vi afventer myndighedernes beslutning om, hvornår vi kan åbne op igen i det nye år.

VIF ønsker derfor alle en glædelig jul og et godt og corona-frit nytår!

Juletræsfest

Igen i år inviterer Vigersted Idrætsforening alle interesserede til juletræsfest i Vigersted Forsamlingshus søndag d. 8. december kl. 15-16.30. Man behøver således  ikke være medlem af VIF for at kunne deltage. Som noget nyt … Læs mere

Invitation til juletræsfest 2017

Vigersted IF inviterer til juletræsfest! Søndag d. 3. december er der juletræsfest i Vigersted Idrætsforening. fra 15:00-16:30. Du kan læse alt om arrangementet (eller downloade og udskrive) her: Invitation til juletræsfest 2017.