Gymnastiksæsonen i Vigersted Idrætsforening begynder i uge 37. Der er åbent for tilmelding på https://vigersted-if.dk/ via et nyt system, der hedder klub-modul.

Unikke hold

Vigersted IF tilbyder flere hold, som ikke findes mange andre steder: Fx tilbydes Strong by Zumba®, der er højintensiv tempotræning til god musik og jumping fitness. Jumping fitness er også en ny motionsform, hvor man hopper på enmandstrampoliner, der er udstyret med et håndtag. Det er sjovt, konditionsgivende og styrketrænende – men samtidigt velegnet for alle, da det ikke er belaster ledene. Både voksne og unge er velkomne til jumping fitness. Hvis hele familien er interesseret i at gå til motion sammen, så er inliners freestyle slalom det rette hold. Her kan hele familien blive udfordret, når det gælder om at forcere en keglerække på mange avancerede måder. Der bliver bl.a kørt på hæl/tå, tå/tå, baglæns og på et ben. Både nybegyndere og meget øvede bliver udfordret, og holdet træner hele tre gange om ugen i Vigersted Hallen (man behøver dog ikke komme alle dage).

Hold for alle aldre

Igen i år tilbyder VIF tre børnehold fra 1 år – 3. klasse. Holdene kan nyde at dyrke gymnastik i Vigersted Hallen, hvor der er god plads til at bruge airtracken og alle de andre redskaber. Forældre/barnholdet træner hver lørdag formiddag og søskende er også hjertelig velkomne. Om tirsdagen træner børnehavebørnene på Minispring-holdet og om torsdagen er det Springloppernes tur, som er holdet for børn i indskolingen. Fælles for alle børneholdene er deres fokus på de grundlæggende gymnastiske og motoriske færdigheder f.eks. balance og kolbøtter/ruller/salto.

To voksne holder en pige i hånden imens hun springer over et spring på inliners.
Der er mange hjælpende hænder i VIF; Fx når man skal forcere et spring til inliners. Foto: Kim Formsgaard.

 

Et populært hold for de større børn og unge (over 10 år) er CrossGym Kids. Her bliver hele hallen brugt til både styrke- og konditionstræning, når der fx skal flyttes rundt på traktordæk og klatres op ad vægge. Det giver et godt kammeratskab og mulighed for at le sammen. Alt sammen under kyndig vejledning af de erfarne instruktører fra Vigersted Træningscenter.

Ud over Strong by Zumba® tilbydes også almindelig Zumba®. Skal kroppen røres i et noget roligere tempo, imens fokus rettes indad, så er mandagens Hatha-yoga-hold stedet. Hvis man er senior og har lyst til hyggeligt samvær og få rørt kroppen samtidigt, så er holdet vakse voksne en mulighed, når de mødes hver torsdag formiddag i Vigersted Forsamlingshus.

VIF glæder sig til at byde både nye og gamle medlemmer velkomne til en frisk sæson!

Aflysning af generalforsamling

For at følge myndighedernes opfordring om at mindske risikoen for smitte med corona-virus, så ser VIF sig nødsat til at udsætte sin generalforsamling, der skulle have fundet sted onsdag d. 18. marts kl. 19.30. … Læs mere

TV-indslag om 10-års jubilæum i Vigersted Træningscenter

TV-Midtsjælland har lavet et indslag om vores åbent hus i forbindelse med 10-års jubilæum for Vigersted Træningscenter d. 5/11-17. Indslaget er lavet af Kim Formsgaard og kan ses HER.


Se alle nyheder