Tre fantastiske dage

Med egnsspillet ‘Banebørster og Sognerødder – balladen om en jernbane’ på Kirkeengen lige midt i Vigersted sluttede Sankt Hans aften efter omkring 800 personer havde lagt vejen forbi og grinet og klappet sig gennem et meget velskrevet og velopført stykke lokalhistorie.

Efter sidste forestilling gik skuespillere og kor i kostumer samt publikum akkompagneret af sange fra egnsspillet i fakkeltog til sportspladsen, hvor bålet med heksen stod klar. Båltaler Britta Nielsen, Formand for Social- og Arbejdsmarkedsudvalget, Ringsted Kommune talte både om tiden, fællesskabet og om dialogkaffe. Den smukke sommeraften var med til at sætte et stemningsfuldt og værdigt punktum på egnsspil 2019.
Instruktørerne Mathea og Torben Jensen er meget tilfredse med resultatet, der er afslutningen på tre års arbejde. De i alt 75 medvirkende går nu på en velfortjent sommerferie. Skuespiltrup og kor bestod bla. af folk fra Vigersted Dilettanten, samt fra Jystrup, Kværkeby, Ringsted, Borup, Bjæverskov, St. Merløse og Haslev.

Effektive arbejdsfolk fik i løbet af nogle dage ryddet op på Kirkeegnen, som nu er klar til, at arbejdet med renovering af bymidten, hvor der bla. skal graves en sø, kan gå i gang.

En stor tak til Ringsted kommune, fonde, sponsorer og samarbejdspartnere:

A3 Sponsorer EGNSSPIL 20.06.2019

Vigersted Træningscenter 10 års jubilæum!

Sæt X i kalenderen søndag  d. 5. november! Vigersted Træningscenter fylder 10 år og det skal fejres! Derfor holder vi åbent hus i hallen kl. 13-16, hvor der vil blive budt på forfriskninger. Borgmester … Læs mere

Tilmelding

Der er nu åbent for tilmelding til den nye sæson via klubmodul


Se alle nyheder