Torsdag d. 15. marts holder dilettantafdelingen i VIF sit årlige stormøde kl. 19.30 i forsamlingshuset.

Det er ikke en generalforsamling så alle interesserede er velkomne, hvis man har lyst til at høre om vores arbejde og planer for fremtiden. Vi skal bl.a. tale om det kommende egnsspil i 2019, som vi håber rigtig mange vil bakke op om.

Vi sørger for kaffe og brød.

Gymnastikopvisning lørdag d. 9. marts 2019

Lørdag d. 9. marts kl. 10 fyldes Vigersted Hallen af entusiastiske gymnastik-udøvere, når Vigersted Idrætsforening atter åbner dørene for en tempofyldt opvisning, hvor alle vores mange hold viser, hvad de har trænet i løbet … Læs mere

GDPR og Persondata

Vigersted IF behandler til tider personlig data i forbindelse med de mange aktiviteter vi stiller til rådighed for vores medlemmer. Du kan finde en side, der løbende opdateres med al information vedrørende hvordan Vigersted IF behandler persondata, HER.