Lørdag d. 11. marts 2017 var der traditionen tro fyldt op i Vigersted Hallen med forventningsfulde tilskuere og glade idrætsudøvere til årets gymnastikopvisning. I stil med sidste år var der både hold fra Vigersted og Kværkeby Idrætsforening, som viste, hvad de havde øvet sig på i løbet af sæsonen. Der var bla. det herlige filurhold, hvor forældre og de mindste børn tumlede sammen. De ældre børn viste sig som dygtige gymnaster og zumbaholdet fik rystet kroppen godt igennem. De 10-15-årige på cross gym-holdet imponerede med deres kræfter, hvor de bl.a. kravlede op i reb og baksede med traktordæk.

Inliners-rulleskøjteholdet i VIF er et familiehold, hvor der er plads til både yngre børn med forældre og teenagere. De fremviste i fællesskab et hektisk program, der både bød på freestyle slalom, kørsel på hæl/tå (både forlæns og baglæns) og spring over forhindringer.

Som noget helt nyt viste jumping fitness deres evner til årets opvisning. Jumping fitness er en relativ ny sportsgren, som foregår på nogle små trampoliner med et håndtag. Det er en konditionsskrævende, muskelopbyggende og sjov fitness form, der tiltaler såvel teenagere som voksne. Både junior- og voksenhold viste ved opvisningen, hvor energisk, hårdt og udfordrende denne træningsform er for balanceevnen og samtlige muskelgrupper. Jumping fitness giver sved på panden og smil på læben!

Sommergymnastik i Vigersted IF

Vi fortsætter med Zumba og Jumping frem til sommerferien. Zumba:                 Afvikles tirsdage kl. 18-19 og torsdage 19-20. Zumba koster flg.:  1. gang om ugen: 200 kr.                              … Læs mere

Sommergymnastikken starter!

Så er sæsonens sommergymnastik lige rundt om hjørnet. I år tilbyder vi følgende hold: Jumping Fitness: Mandag kl. 19.15 – 20.15 Strong by Zumba: Tirsdag kl 18.00 – 19.00 Zumba: Tirsdag kl. 19.00 – … Læs mere


Se alle nyheder